VEGAN JUNK FOOD BAR OOST

VEGAN JUNK FOOD BAR OOST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 910 beoordelingen
10 apr 2021 om 20:56 The fake fish & chips was surprisingly good!
10 apr 2021 om 20:28 Het eten was niet echt warm meer, maar wel super lekker. Bezorging was op tijd en vriendelijk.
10 apr 2021 om 19:08 Food was cold and took more than an hour to arrive. I think it’s disappointing. If it arrives late it should at least be warm!!
3 apr 2021 om 20:59 Eten was niet meer echt warm. Kipburger niet echt mijn ding. Kapsalon was wel heel lekker. Was de eerste en waarschijnlijk de laatste keer dat ik hier heb besteld.
2 apr 2021 om 23:48 food was cold.
31 mrt 2021 om 21:42 Kapsalon Shwarma was hard en oud. Veelste duur voor een bakje met bijna alleen patat in. De sweet potato was alleen lekker en dat bezorgen jullie niet meer jammer
29 mrt 2021 om 20:28 Super lekker!
26 mrt 2021 om 21:27 Het duurde twee uur maar die bezorgtijd kan ik niet kiezen. Thuisbezorgd mag iets beter zijn best doen en helder communiceren. Food en restaurant niks mis mee.
25 mrt 2021 om 8:23 Eten was erg koud en had weinig smaak!
24 mrt 2021 om 22:19 Je vraagt of ze geen jalopeño er bij doen en dan is t een dubbele portie. Bij afhalen kun je kiezen voor zoete aardappel en bij bezorgen kan dat ineens niet. Al met al een teleurstellende ervaring vergeleken bij afhalen....
22 mrt 2021 om 11:48 Food not as good as it used to be. Very average prepared without love a'd delivered cold and moushy. Overall bad experience. My daughter s burger went to the bin and I hate to waste food.
21 mrt 2021 om 23:21 Heeeeeel erg lekker!